Compania ARAX oferă servicii B2B de internet cu echipament gratuit, internet nelimitat, manager personal și ofertă individuală. Această ofertă este proiectată să îndeplinească nevoile specifice ale companiilor și să ofere servicii de internet de înaltă calitate.

Printre avantajele oferite de ARAX se numără dispozitive de ultimă generație și un SLA 99.95%. Acest nivel de service level agreement garantează o disponibilitate a serviciilor de internet de până la 99.95%. Acesta este un nivel ridicat de fiabilitate și asigură că clienții nu vor experimenta întreruperi semnificative ale serviciilor de internet.

O altă caracteristică cheie a ofertei ARAX este managerul personal, care va oferi suport personalizat pentru nevoile specifice ale fiecărei companii. Aceasta include o ofertă individualizată pentru a asigura că nevoile de internet ale companiei dvs. sunt îndeplinite în mod eficient și eficace.

În plus, compania ARAX oferă dispozitive de ultimă generație pentru a asigura că serviciile de internet sunt oferite la viteze rapide și fiabile. Aceste dispozitive sunt esențiale pentru companii care au nevoie de servicii de internet pentru a putea opera eficient.

În concluzie, oferta ARAX pentru servicii B2B de internet este o opțiune atractivă pentru companiile care caută un nivel ridicat de fiabilitate și servicii personalizate. Cu echipament gratuit, internet nelimitat, manager personal, ofertă individuală, dispozitive de ultimă generație și un SLA 99.95%, ARAX oferă un pachet complet de servicii de internet care răspunde nevoilor de afaceri ale companiei DVS.

📞 022 838 083

Departament de vânzări pentru persoane juridice