Începe vara cu ARAX: Primele Trei Luni Gratuite de Internet și Televiziune Digitală

Home / News / Începe vara cu ARAX: Primele Trei Luni Gratuite de Internet și Televiziune Digitală
Arax-Summer2024-News

Începe vara cu ARAX: Primele Trei Luni Gratuite de Internet și Televiziune Digitală

La ARAX, vara începe cu oferta specială “Summer2024” pentru toți clienții noi! Suntem încântați să anunțăm lansarea campaniei noastre de vară, care aduce o oportunitate fantastică pentru toți cei care caută să se bucure de internet de mare viteză și televiziune digitală la prețuri avantajoase.

Cu promoția „Summer2024”, primele trei luni sunt absolut gratuite pentru toți abonații noii, indiferent de serviciul ales. Astfel, este o ocazie excelentă pentru a testa calitatea și eficiența serviciilor noastre cu posibilitatea de a renunța în primele 30 zile fără nicio penalitate.

La un preț de pornire de doar 115 lei pe lună pentru serviciul de internet de înaltă calitate, prin fibră optică, ARAX oferă o conexiune rapidă și stabilă adaptată nevoile dvs. de navigare pe internet, streaming video sau jocuri online.

Pentru cei care doresc să se bucure de o experiență completă de divertisment digital, pachetele noastre „DUO” combină serviciile de internet și televiziune digitală începând de la doar 135 lei pe lună. Cu peste 200 de canale disponibile, dintre care jumătate sunt în format HD. Televiziunea digitală ARAX aduce în casele dumneavoastră o varietate de programe pentru toate gusturile și interesele.

Sub deviza „Începe vara cu ARAX”, ne propunem să oferim o experiență de neuitat clienților noștri. Indiferent de pachetul pe care îl alegeți, veți beneficia de suportul operatorilor noștri 24/7, asigurându-vă că suntem întotdeauna aici pentru a vă ajuta.

Nu ratați ocazia de a vă alătura familiei ARAX și de a profita de această ofertă de vară excepțională! Contactați-ne acum pentru a vă ajuta să alegeți pachetul potrivit  și pentru a începe să vă bucurați de cele mai bune servicii de internet și televiziune!