Întâmpinați Anul Nou 2024 cu oferta „ARAX24”: Reduceri Incredibile la Internet și Televiziune – Cadoul Dvs. pentru Sărbători!

Home / News / Întâmpinați Anul Nou 2024 cu oferta „ARAX24”: Reduceri Incredibile la Internet și Televiziune – Cadoul Dvs. pentru Sărbători!
ARAX_HAPPY_NEW_YEAR_2024

Întâmpinați Anul Nou 2024 cu oferta „ARAX24”: Reduceri Incredibile la Internet și Televiziune – Cadoul Dvs. pentru Sărbători!

La ARAX, credem că accesul la internet și televiziunea digitală ar trebui să fie disponibil pentru toată lumea și să coste un preț rezonabil.

Oferta specială a campaniei noastre „ARAX24” include prețuri incredibile pentru televiziune, internet și pachetele combinate „DUO” din două servicii. În primele trei luni, indiferent de serviciul ales, veți plăti doar 24 de lei pe lună. Mai mult, clienții au posibilitatea de a testa serviciile timp de 30 de zile, cu opțiunea de a rezilia contractul anticipat fără nicio consecință.

Cea mai avantajoasă ofertă este pentru serviciul de internet de 500 Mbps, doar pentru 169 de lei pe lună. La alegerea pachetului „DUO”, clientul primește, de asemenea, televiziune gratuit pentru primul televizor.

În cadrul campaniei „ARAX24”, veți beneficia de un internet rapid și stabil, care vă va permite să navigați pe internet, să vizionați filme sau să jucați jocuri online fără probleme. În același timp, serviciul de televiziune digitală vă va oferi posibilitatea de a vă bucura de cele mai populare canale de filme, știri, sport și divertisment.

La ARAX, ne pasă întotdeauna de satisfacția clienților noștri, așa că oferim o gamă largă de opțiuni pentru personalizarea pachetului dumneavoastră. Puteți alege să adăugați televizoare suplimentare la un preț special sau să creșteți viteza de internet în funcție de nevoile și preferințele dumneavoastră.

În plus, beneficiind de serviciile noastre de internet și televiziune, veți avea, de asemenea, suport tehnic 24/7, astfel încât, dacă întâmpinați probleme, suntem întotdeauna aici pentru a vă ajuta să le rezolvați rapid și eficient.

Nu mai stați pe gânduri și alăturați-vă familiei ARAX! Suntem convinși că veți fi încântați de calitatea serviciilor noastre și de prețul accesibil. Contactați-ne acum pentru a vă personaliza propriul pachet și pentru a începe să vă bucurați de cele mai bune servicii de internet și televiziune!